dilluns, 29 d’octubre del 2012

MOSSOS, PROTEGIREU EL PRESIDENT MACIÀ,OI?

Algun panoli dirà que m'avanço als esdeveniments, però ara ho comentava amb un company i no he pogut resistir l'impuls de penjar-ho a la xarxa.


El proper dia 12, els cafres faran el ridícul a la Plaça Catalunya, això ja ho sabem tots. Ara bé, tot i que facin el ridícul, i dins de la seva maldat congènita, no podran estar-se d'intentar ferir-nos en els nostres sentiments i en allò que més estimem i preuem, ni que sigui per anar-se a dormir contents i que l'agent del CNI, del Servei d'Informació de la Guàrdia Civil o de la Policia Nacional, de torn, els doni una llaminadura, que els faci sentir más hombre.

I clar, tenint com a precedents els akelarres de la Roja, i el dels indignats, a ningú amb un mínim de sentit comú, no se li escaparà que concentrant-se a la Plaça Catalunya, la temptació d'atacar el Monument al President Macià, serà massa forta i intensa per evitar-la.

És per això que, ja des d'ara exigeixo un dispositiu de seguretat al voltant d'aquest Monument, per part dels Mossos d'Esquadra, i més particularment, per part de les seves autoritats polítiques i els alts comandaments del Cos.

Mossos, protegireu el President Macià dels cafres? O deixareu que agradeixin la seva memòria i amb ella la de tots els catalans i les catalanes?

En aquests moments de duel polític, hem de demostrar que no ens pot tremolar el pols davant de qualsevol intent de fer fracassar el procés sobiranista que s'ha iniciat. 

Repeteixo, cap dubte amb els cafres. Com els soldats catalans de la Primera Guerra Mundial: "Sense Por i Sense Pietat"

Publicat inicialment el 09.10.2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada