divendres, 15 de febrer del 2013

I EL PERIÓDICO... CNI CONNECTION!!!


Però qui es porta la palma avui, i possiblement els propers dies, és el competidor de La Vanguardia. Fixeu-vos quines són les entrades a la Secció de Política del diari El Periódico de Catalunya, que també està que esgarrapa amb el fracàs de l'akelarre eqüestre.

Les entrades de la secció de política són:

Cas ITV -- Cas Crespo -- Cas Urdangarin -- Corrupció PP -- Debat sobiranista - Operació Mercuri

Heu captat la jugada?

La visió que té l'esmentat diari de la política és tot de casos de corrupció i per mig, com un bolet, el debat sobiranista. Naturalment, l'associació entre corrupció i sobiranisme és ben evident, fins i tot diríem, ben pornogràfica.

La gent del Periódico de Catalunya, volen associar, equiparar, igualar, mimetizar, digueu-li com volgueu els casos de corrupció, amb el debat sobiranista, i d'aquesta manera embolica que fa fort.

Naturalment aquest intent no és únic del diari. De fet, tota l'estratègia espanyola tant de cara endins com de cara enfora és la d'assenyalar el caràcter mafiós, corrupte, de la Transició Nacional endegada pel poble català. És una estratègia que deriva directament dels serveis d'intel.ligència espanyols, és a dir, del CNI, i probablement dels diversos think tanks que viuen de les subvencions d'Espanya.


Clar que, ben mirat, també s'assembla a l'estratègia del nazi Joseph Goebbels, de barrejar mentides i veritats, fins a confondre el personal.

El Periódico de Catalunya, continua assumint un paper d'ariet contra la Independència de Catalunya, com ja ho va fer amb aquell impresentable editorial del dia de la Consulta per la Independència a Barcelona, suposo que us en enrecordeu.

El Periódico de Catalunya = CNI, penso que seria la "nostra" resposta a l'associació d'idees que ells practiquen.

De totes maneres, penso que si només a aquestes alçades, els espanyols ja no paren de posar-se histèrics, penso que és un bon senyal.

Perquè la lluita, encara tot just ha començat. I ja guanyem 2-0.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada