divendres, 15 de març del 2013

LA VEU DE REAGRUPAMENT, NÚM. 23 (MARÇ 2013)


Publish at Calameo or read more publications.

Els processos de de relleu de responsables de tasques en les organitzacions sempre acostumen a ser delicats. La dinàmica del responsable entrant per força té unes característiques pròpies respecte la del responsable sortint. És tasca dels implicats i en general dels dirigents de l'organització fer el possible perquè la transició no només sigui fluïda, sinó que afegeixi valor al treball final. 

En aquest sentit considero exemplar la transició que acaba de tenir lloc en la direcció del butlletí LA VEU DE REAGRUPAMENT.


Després de vint-i-dos números, la fins ara Directora, i podem afegir, fundadora, de LA VEU, la Montserrat Tudela, membre de la Junta de Reagrupament, de l'Assemblea de Barcelona, ha deixat de ser-ne la responsable. Vull aprofitar aquest post per agrair-li la feina feta en els quasi dos anys que ha estat la seva màxima impulsora, sovint amb dificultats afegides. A ningú se li escapa que no ha estat un període precisament tranquil. La Montserrat ha lluitat per consolidar aquest projecte i penso que se n´ha sortit. Gràcies per la teva dedicació, esforç i sacrifici, Montserrat!


A partir d'aquest número 23, qui pren el relleu és l'Eva Solé, de l'equip de comunicació d'RCAT i de l'Assemblea d'Osona. A l'Eva li desitjo molt d'èxit i estic segur que ho farà molt bé. S'acosten mesos claus i caldrà estar a l'alçada de les circumstàncies. La gent d'Osona d'RCAT són gent de confiança i molt vàlida, com ho demostra la realització de les dues assemblees nacionals, la IV (juny 2011) i la V (octubre 2012), a Vic, amb un rotund èxit organitzatiu, entre moltes altres activitats.

Modestament, la meva contribució a La Veu continuarà consistint en els articles sobre Internacional. En aquest darrer número retorno a la reflexió entorn l'admissió com a estat membre de Catalunya a la Unió Europea.

Res més. Repeteixo: moltes gràcies per la teva feina, Montserrat. I molta sort i èxit, Eva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada