divendres, 17 de maig del 2013

LA INQUISICIÓ ECSPANYOLA ATACA DE NOU


Amb l'expulsió de Noureddinne Ziani per la via ràpida, podem dir que l'ofensiva ecspanyola contra el dret a decidir s'ha convertit en una croada de la Inquisició ecspanyola en ple segle XXI. Penso que Europa hauria d'agafar cartes en aquest assumpte, i no amagar-se en el fàcil i còmode recurs de dir que és un afer privat ecspanyol. Recomanaria als eurodiputats catalans, que per altra banda, estan fent una feina excel.lent, que facin encara més per fer veure als seus col.legues que aquí estan passant coses que en qualsevol altre país serien titllades de marcianes, i que Europa ha de posar ordre per a preservar els valors fonamentals sobre els quals es construeix la unitat política. Fem-ne un recompte.




El mes de març, l'assetjament al qual va ser sotmès el llavors fiscal general de Catalunya, Martin Rodríguez Sol, per part del seu superior jeràrquic i de tota la caverna mediàtica i els partits polítics ecspanyols, el va portar a presentar la seva dimissió. Ho va fer avançant-se a la seva més que cantada destitució pel delicte d'opinar que el poble català tenia el dret a decidir sobre el seu futur. Només per dir això, va començar a rebre atacs per totes bandes i particularment des del Ministeri de Justícia, encapçalat pel gran inquisidor Alberto Ruiz Gallardón. Remarco que el fiscal no es va pronunciar en cap moment en el sentit del vot, sinó es declarà partidari de la possibilitat de votar o decidir. Realment al.lucinant.




El mes d'abril, el gran inquisidor José Ignació Wert, va vetar la renovació de la professora Clara Ponsatí, a la Càtedra Príncep d'Astúries de la Universitat de Georgetown, en represàlia per la participació de l'acadèmica en un vídeo que propugnava la Independència. La decisió no es basava en qüestions docents, atès que la professora Ponsatí era molt ben valorada en aquest aspecte, sinó únicament i exclusiva en arguments estrictament polítics. En aquest sentit, un altre gran inquisidor, José Manuel Garcia Margalló va confirmar que els motius de la destitució en la pràctica de la professora era per motius estrictament polítics.


I ara, en el mes de maig, hem assistit a la detenció i expulsió express del membre de l'associació Nous Catalans, Noureddinne Ziani, ordenada pel gran inquisidor Jordi Fernàndez Díaz, Ministre de l'interior ecspanyol. Una decisió que de lluny és la de més càrrega política: Ziani és un natural marroquí que feia anys que residia a Catalunya i treballava per la integració dels marroquins a la societat catalana i també pel dret a decidir dels catalans. Proper a Convergència, els ecspanyols l'acusaven de ser un militant salafista. Concretament ho feia el CNI, sota la dependència política de la gran inquisidora Soraya Sáenz de Santamaria, argumentaven que era un perill per a la seguretat nazional ecspanyola. De fet, aquest moviment coincideix amb la campanya permanent que la dreta extrema (FAES) i l'extrema dreta (Alianza Nacional, Espanya 2000, etc) ecspanyoles, d'associar la independència de Catalunya amb el fonamentalisme islàmic yihaddista, per tal d'impedir que els Estats Units i la Unió Europea, particularment, hi simpatitzin. Per altra banda, l'expulsió de Ziani és un avís per a navegants a tots aquells nous catalans que simpatitzin amb la causa independentista. L'objectiu és aterrir-los i impedir que s'hi pronuncïin a favor.

Last but not least, el sorollós silenci de l'esquerra multiculti, superguai i alternativa al cas Ziani, ha estat de manual. Aquesta gentola que suposadament sempre diu defensar els drets dels immigrants, han callat com a morts davant la detenció i expulsió d'aquest activista. D'aquesta manera han perdut tota la legitimitat que suposadament tenien. Ells només es mouen per aquells que consideren de la seva corda: pur i dur sectarisme, això sí, d'esquerra superguai.

Però tornant als inquisidors. Hem vist que en tres mesos, tres represaliats polítics. I això només és el començament! Una raó de més per escurçar el màxim possible el procés de transició nacional. Millor tenir-lo enllestit el més aviat possible per impedir només atzagaiades inquisitorials. 

Hem d'aconseguir la victòria i la llibertat el més aviat possible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada