dissabte, 29 de juny del 2013

"ESTA YA NO ES MI LUCHA", PEDRO GUERRA

"Primer vingueren a buscar els comunistes, i jo no vaig parlar perquè no era comunista. Després vingueren pels socialistes i els sindicalistes, i jo no vaig parlar perquè no era ni una cosa ni l'altra. Després vingueren pels jueus, i jo no vaig parlar perquè no era jueu. Després van venir a buscar-me, i llavors ja no quedava ningú que pogués parlar per mi" (Bertolt Brecht o Martin Niemoeller... ja us decidireu)
El biopijo Pedro Guerra, ha decidit que la llibertat de Catalunya, la seva independència, no és la seva lluita. Tota una declaració d'intencions, en la mateixa línia que el seu compatriota i catalanòfob de pro, Juan Negrín, que va fer tot el possible per ensorrar la Generalitat republicana en plena guerra contra el feixisme. Els espanyols bons, són així: ens estimen tant que ens abonyeguen. 
Jo és que realment al.lucino amb aquesta fauna. La progressia espanyola fa més por que una pedregada. Van pel món exhibint banderes tricolors i són espanyols fins a les catxes que deia l'Ortega y Gasset. Com es pot anar de progre i dir que la llibertat d'un poble, que vol dir de la seva gent, no va amb ell, que l'importa un rave?
Aquesta actitud reaccionària, propi d'un feixista, em referma en la convicció que tots aquells que juguen a fer la revolució indignada obviant el petit detall de l'espoli fiscal, equivalent a 16 miliards d'euros, que són molts euros, no són més que uns marcians o uns zombies, per dir-ho suaument. 

Si ho dic a l'engròs, diria que són uns agents del CNI que intenten desestabilitzar la transició nacional cap a la Independència, és a dir, cap al benestar del poble català i la lluita contra la desigualtat -perquè amb 16 miliards d'euros es pot fer molta feina. Així que Pedrito Guerra, queda´t a casa i no emprenyis gaire. 
Xorres al marge, jo avui no assistiré al Concert per la Llibertat, però com no podia ser altrament, no tinc cap dubte que serà un gran èxit i que contribuirà a fer el camí cap a Ítaca més dreturer i sobretot més immediat, perquè realment que ja no es pot aguantar més tanta espanyolada. A veure si enllestim la feina d'una punyetera vegada i ens concentrem, cadascun de nosaltres, en el que realment ens importa (eheheheh).

1 comentari:

  1. N’estic farta d’aquests progres de salo, una merda de revolució faran ells, sempre amb la por al cos per tal de mantenir la seva merdeta d’interessos personals…si, que es quedi a casa llegint en F. Ovejero

    ResponElimina