dimarts, 18 de juny del 2013

HI ESTEU CONVIDATS

Aquest dijous, i per invitació d'Òmnium Cultural de Mataró, pronunciaré una conferència sobre la situació actual al Quebec. Es tracta d'un acte inclòs en el Cicle de conferèencies de primavera sobre els processos sobiranistes en marxa i que porta l'encertat subtítol de què en podem aprendre? Perquè és d'això del que es tracta, d'aprendre, sempre aprendre. La meva intervenció en concret l'he titulada El Quebec davant el repte de la sobirania, i com passa sempre que parlo d'aquests temes, em plau molt intentar que la nostra gent s'assabenti d'altres escenaris, d'altres casos, perquè només coneixent els altres, podrem arribar a conèixer-nos nosaltres mateixos. És de calaix. N'aprenem els punts forts i els punts febles, els riscos i les oportunitats tant d'ells com de nosaltres.
L'acte se celebrarà aquest DIJOUS, 20 de juny, a les 19.30 hores a la seu social d'Òmnium Cultural de Mataró, al carrer Argentona, 59, baixos.


Mostra un mapa més gran
No cal dir que em farà molta il.lusió comptar amb la presència de tots aquells i aquelles que vulguin i puguin assistir. D'aquest tipus d'esdeveniments, ja se sap, allò més agraït és el col.loqui que es genera un cop el convidat ha fet el seu discurs i que en principi ha d'incitar-lo. Espero, en aquest sentit, estar a l'alçada.

Ens veiem dijous a Mataró!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada