dimecres, 26 de juny del 2013

JOAN CARRETERO AL PACTE NACIONAL PEL DRET A DECIDIR

Joan Carretero, en representació de Reagrupament, a les portes del Parlament de Catalunya, a punt d'entrar a la sessió constitutiva del Pacte Nacional pel Dret a Decidir (PNDD). La presència de Reagrupament en aquesta sessió és un motiu d'orgull i sobretot de reconeixement a la tasca que molts reagrupats i reagrupades portem fent en els darrers anys, començant pel propi President, i acabant per una servidora, en unes condicions sovint difícils, que ens han posat a prova el nostre compromís amb una aposta estratègica que ens ha permès traçar un full de ruta cap a la Llibertat del nostre poble.
A ningú se li escapa que hem estat els capdavanters en la promoció del dret a decidir, i en el foment d'un independentisme transversal, que fins i tot ha estat titllat de promiscu perquè hem estat capaços d'arribar a acords amb totes les forces catalanistes, i sempre hem avantposat el país als nostres interessos  particulars, encara que això ens hagi suposat rebre patacades per totes bandes.

I continuarem d'aquesta manera, peti qui peti, no ens compraran amb números sets o vuits. Ara el que cal és reforçar el President i el Govern de Catalunya en la seva aposta pel dret a decidir. Qui no es comprometi en aquest reforçament, i avantposi el seu benefici a curt termini haurà de donar moltes explicacions al poble de Catalunya.
Un poble, el nostre, que necessita ser lliure el més aviat possible. I la millor manera d'aconseguir-ho és des del nostre punt de vista aprovant una Declaració Unilateral d'Independència en aquesta mateixa legislatura. Cal treballar, doncs, per aconseguir convèncer el màxim possible de gent que això és possible i viable, i sobretot, és urgent, tot dissipant els dubtes i prevencions que encara existeixen. Des de la legalitat espanyola mai s'arribarà a la Independència, deixem de somniar truites, i actuem de forma responsable i ferma d'una vegada!

Visca Catalunya Lliure!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada