dilluns, 22 de juliol del 2013

L'ESTELADA HA DE SER LEGALMENT PROTEGIDA!


L'histerisme desfermat pels espanyols contra la bandera estelada està arribant a nivells intolerables. S'imposa, doncs, que el Parlament de Catalunya intervingui en aquesta assumpte i que la doti d'un reconeixement legal, que n'eviti la seva persecució i escarni per part dels espanyolistes.
No proposo que esdevingui la bandera nacional, en substitució de la senyera, quedi clar. Només que se la reconegui legalment com un dels símbols de Catalunya, i d'aquesta manera es tallin en sec les agressions que pateix, i la campanya espanyolista per a criminalitzar-la.
L'actual Parlament de Catalunya compta amb una majoria més que suficient per tirar endavant aquesta proposta. No ens poden humiliar més, i allò que depèn de nosaltres, ho hem de fer de forma immediata i arribar fins al final.
L'estelada és una bandera històrica, assumida, entre d'altres, pel propi President Francesc Macià, i que està estretament lligada amb altres moviments independentistes internacionals. Milers, centenars de milers, fins i tot milions de catalans i catalanes s'identifiquen amb ella i només per això, hem de fer el possible i l'impossible per protegir-la. 
Un pas endavant significatiu, en aquest sentit, ha estat el reconeixement que recentment ha rebut qui es considera el seu creador, Vicenç Albert Ballester, el qual tindrà una plaça a la seva memòria a la ciutat de Barcelona.
Glòria i Honor a la nostra bandera de l'estel solitari!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada