dilluns, 19 d’agost del 2013

UN BREU A LA 14, AIXÒ SÍ AMB FOTO

Els espanyols, decidits a fer el ridícul, no es queden els últims. Més aviat són deixebles avantatjats. Ara la brunete mediàtica en pes tornen a la càrrega amb el tema de Gibraltar, suposo que per distreure el personal i fer aixecar el patriotisme espanyol en moments de necessitat suprema -llegiu-hi, Catalunya. 

Sempre passa el mateix, com fa 300 anys. Dos es barallen i un tercer rep -llegeixi's de nou, Catalunya.

No m'estranyaria que els espanyols quan rebin la patada a l'entrecuix de part de la Unió Europea, que la rebran, exigeixin compensacions, i aquestes incloguin fer-se el boig en el tema de la Independència de Catalunya. És a dir, deixar-los les mans lliures.

Clar que això només serà possible si els catalans no ho impedim. És feina nostra denunciar qualsevol tipus d'abús dels principis bàsics sobre els que es construeix la Unió Europea, que es detallen en l'article 2 deL Tractat, com ja he exposat manta vegades en aquest bloc i en altres mitjans.

Per la seva banda, el més llest de la pel.lícula, és a dir, el Regne Unit, redueix el guirigall a l'estret de Gibraltar. Fixeu-vos que fins i tot el The Times, en parla en un breu de la pàgina 14. Això sí, petita victòria espanyola, amb una foto -més aviat petita...

I és que hi ha coses importants -com el retorn de la sospita que Lady Di va ser assassinada.., a la qual el venerable diari dedica la portada....- i coses que no ho són.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada