dimarts, 14 de gener del 2014

CONTINUEU LLEPANT-LOS CUL I VORES

A la trobada del President dels Estats Units, Barack Obama, amb el senyor Mariano Rajoy, els mitjans de comunicació catalans que més han defensat l´statu quo i que més sobrerepresentació mediàtica han donat a l'espanyolisme en les darreres setmanes, hi van ser exclosos.

És així com Espanya paga als seus esclaus, aquells que llepen cul i vores a l'amo espanyol. Em refereixo, és clar, a TV3, Catalunya Ràdio i Rac1, que sistemàticament ignoren l'abassagadora majoria de ciutadans catalans favorables no només al referèndum del dia 9 de novembre, sinó també favorables a la Independència.
El pitjor de tot és que això en comptes de fer-los reflexionar, els portarà a humiliar-se encara més, a rebaixar-se encara més, a espanyolitzar-se encara més, a desinformar encara més... perquè de fet, allò que els agrada és que els bescantin, que els peguin, que els menyspreïn, un cop i un altre.

L'única manera d'arreglar aquest merder, aquest mess, és amb la mobilització en massa del poble català. Com va dir el President a Lleida, ens cal "vots, democràcia i mobilització".

Molta mobilització. Ni un sol poble, ni un sol barri n'ha de quedar verge, vull dir al marge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada