dimecres, 26 de febrer del 2014

CULPABLES DE DEMOCRÀCIA!


Ens trobem en un moment politic crucial pel futur de Catalunya. Tal com va indicar el President de la Generalitat de Catalunya, en moments excepcionals calen decisions excepcionals .
El President ha convocat el poble català a fer un acte d’exercici democràtic i pacífic tant senzill i tan clar com cridar-lo a votar per decidir si volem un estat independent per Catalunya.
Aquest exercici de democràcia està significant atacs furibunds contra el President electe del nostre país i davant d’aquests fets lamentables com els de pretendre acusar-lo mitjançant querella penal de delictes de sedició i rebel·lió, Reagrupament es posa al costat seu manifestant que:”Ens autoinculpem dels fets atribuïts al President de la Generalitat de Catalunya i demanem que, si segueix causa criminal contra ell, se’ns imputin els mateixos delictes de rebel·lió i sedició que a ell se li imputen i siguem jutjats amb ell”.
Així, fem una crida pública als ciutadans, organitzacions de la societat civil i als partits polítics, per tal que també considerin la possibilitat d’autoinculpar-se  al costat del President de la Generalitat.
Tothom qui vulgui inculpar-se ha de signar l’escrit d’autoinculpació  i presentar-lo personalment en la Sala Penal del Tribunal de Justícia de Catalunya ( Passeig de Lluís Companys 11-46 de Barcelona)
També podeu signar l’escrit a les seus de Reagrupament.
Barcelona  - C/Roger de Llúria, 5 2o 2a
De dilluns a divendres de 18:00 a 21:00
Girona - C/ del Carme, 13
Dimarts de 18:00 a 20:00
Divendres de 11:30 a 14:00
(NOTA: Post copiat del web de Reagrupament)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada