dimarts, 25 de març del 2014

GOVERNAR SENSE PASSAR PER LES URNES*

L’estratègia espanyola a Catalunya és cada cop més clara. L’objectiu és deslegitimar les eleccions del 2012, com si no existissin i inhabilitar el President Mas. A continuació imposaran un govern titella directament controlat des de Madrid, i ben segurament amb polítics del PP al seu capdavant. Bé, això és el que somnien. Però a ningú se li escapa que els voluntaris per aquesta administració collabo sortirien de sota les pedres. Naturalment, caldria veure si ho aconseguirien, perquè la resposta popular hauria de ser immediata i fins al final, és a dir, fins a la victòria. No allò de passar un festiu i després tornar a la normalitat quotidiana,no.
L’actitud dels diputats espanyols al Parlament de Catalunya és de bronca diària. I cada dia que passa, la seva actitud fatxenda va pujant de to. No hi ha res a fer amb aquesta gent. De fet, ja haurien d’haver estat sancionats de forma reiterada per les seves actituds entorpidores del normal funcionament parlamentari.
Hem de ser molt estrictes amb aquesta gent. No els podem deixar passar una. El Parlament actual, està plenament legitimat, arribat el moment, per fer una Declaració Unilateral d’Independència. Sense manies. Ni darrer recurs ni comèdies, Quant abans millor.
La Camacho, el Rivera i companyia saben que mai guanyaran unes eleccions, però això els importa un rave. Volen governar i ho volen fer el més aviat possible.
Per sort, l’independentisme cada cop va guanyant més espai. Això ens porta a una alta responsabilitat. No ens ha de tremolar el pols quan sigui el moment de prendre mesures contundents, si volem que els Catalans, com  a poble tinguem un futur.
*(NOTA: Post penjat al DGS, 19.03.2014)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada