divendres, 18 d’abril del 2014

FELICITATS, MIREIA!


Amb aquest post vull felicitat la Mireia Barrera, guardonada amb el Premi Nacional de Cultura 2014, en la modalitat de música, que lliura la Generalitat de Catalunya. La Mireia és una lluitadora en tots els sentits, i una perfeccionista extrema, per la qual cosa no és d'estranyar que li arribi aquest reconeixement d'una carrera que encara té molts anys per recórrer. 

Ha estat directora titular del Coro Nacional de España, de la Capella de Música de Santa Maria del Mar i, fins al desembre de 2005, va dirigir el Coro de la Orquesta Ciudad de Granada, del qual va ser fundadora. Ha col•laborat amb l'Orquesta Nacional de España, l’Orquestra Barroca Catalana, el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana i el Coro de la RTVE. Des de 1993 és directora del Cor Madrigal de Barcelona, on ha introduït l’obra de compositors contemporanis.

També vull felicitar , son fill, el seu company, sa mare, els seus germans i, last but not least, l'Agustí, el seu pare, amb el qual m'uneix una amistat de fa molts anys. D'ell n'he parlat en diverses ocasions en aquest bloc o en l'anterior. 

Precisament, aprofito l'avinentesa per recomanar la lectura del seu darrer llibre, Inscrit en la Memòria històrica, del qual aquestes darreres setmanes està fent presentacions. La propera, el dia 22 a Badalona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada