diumenge, 20 d’abril del 2014

LA FIEC AL PARLAMENT DE CATALUNYA

El proppassat 4 d'abril va tenir lloc la compareixença de tres representants de la Federació Internacional d'Entitats Catalanes (FIEC) davant de la Comissió d'Afers Exteriors del Parlament de Catalunya. Davant la rellevància del seu contingut, he optat per penjar els tres videos respectius.

En el primer, el Secretari General de la FIEC, el senyor Xavier Tudela, fa una presentació general.



En el segon, el senyor Antoni Montserrat, durant molts anys President del Casal Català de Luxemburg, i un dels eurofuncionaris catalans més importants, explica detalladament la situació i els canvis de la Catalunya Exterior en els darrers anys.



I en el tercer, el senyor Oriol Vicente, President del Casal de Santo Domingo, a la República Dominicana, fa una valoració de la proposta d'elaborar un Registre Voluntari de Catalans i Catalanes residents a l'estranger.



Penso que és interessant escoltar aquestes tres intervencions, per comprendre la magnitud de la tragèdia del que estem vivint avui en dia, i de la importància de la Catalunya Exterior per a la supervivència de la Catalunya Interior.

Per la resta d'intervencions, la dels grups parlamentaris -alguns ben galdosos, per cert- i les rèpliques dels assistents, podeu trobar-les aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada