dimecres, 6 d’agost del 2014

HI TORNEN

L'odi espanyol envers Catalunya és immens. Han tornat a atemptar contra la imatge del President Companys. I hi tornaran fins que el Poble Català digui prou. El terrorisme espanyol no té deturador. Tret que aconseguim la Independència d'una punyetera vegada. Tot el que no sigui això, serà viure permanentment en un estat d'agressió constant. 

En un post del 2006, ja vaig denunciar una anterior agressió al mateix monument. Va ser una denúncia que va tenir un cert ressò als mitjans escrits (va sortir fins i tot al Periòdico de Catalunya), i va servir perquè les autoritats corresponents (municipals, suposo), ho arreglessin. Modestament, va ser la primera vegada que el meu activisme a la xarxa va generar una reacció en el món offline, és a dir, en la política quotidiana.

Han passat vuit anys i tornem a ser al cap del carrer. Bé, no exactament, en el sentit que ara, l'odi espanyol és molt més desesperat. Ho veuen perdut i ataquen els nostres símbols, els nostres referents: l'estelada, el Pi de les Tres Branques, la Porta dels Països Catalans, ara el monument al President Companys... 

No és una activitat feta a la babalà, no. Aquí hi ha una planificació, una organització, uns objectius, algú que dóna ordres, i algú o alguns que executen. Hi ha, en definitiva, un grup terrorista espanyol que vol atemptar contra la nostra llibertat de decidir el nostre futur. Cal ser-ne conscients, i mai amagar el cap sota l'ala. S'ha d'exigir resultats. I resultats vol dir detencions. I que no ens vinguin amb la camama que són un grup de nanos que fan bretolades. I un bé negre! Són terroristes i volen destruir la nostra llibertat i la nostra democràcia. I els ho hem d'impedir. La força del poble català ho impedirà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada