dimarts, 25 de novembre del 2014

EL COLPISME ESPANYOL A CATALUNYA

Els espanyols volen aconseguir el govern autonòmic a Catalunya sense passar per les urnes. Són conscients que és metafísicament impossible que es puguin imposar en unes eleccions.I llavors han fet, fan i faran tot el que estigui al seu abast per arribar a governar. N'hem de ser conscients. No s'aturaran davant de res. Ho provaran tot. Estan embogits... i cagats de por. Saben que el 9N ha estat un gran èxit esclatant. Que a nivell internacional, Catalunya en general, i el President Mas en particular, estan immunitzats a qualsevol barrabassada que se'ls ocorregués fer, en pla troglodita. Fins i tot ja la figura de l'Oriol Junqueras comença a enlairar-se internacionalment... per a desesperació no només de Madrid, sinó sobretot d'un Duran i Lleida en plena decrepitud política.
Per això l'aposta per la judicialització. Aconseguir-ne la inhabilitació els aniria de perles. O si no, un bon escàndol mediàtic. Tot adreçat a afeblir la figura que ha sortit més reforçada de tot el procés del 9N. 

Els espanyols han practicat, practiquen i, espero que els ho impedirem, intentaran practicar el colpisme a Catalunya i contra Catalunya. La nostra feina, la nostra obligació és impedir que se n'ensurtin. Ho podem aconseguir.

Però també és una feina nostra, acabar el procés i culminar amb una Declaració d'Independència com deu mana, sigui abans o després del referèndum definitiu que tancarà el tema i ens podrem dedicar a altres quefers que, com a mínim en el meu cas, m'agradaria desenvolupar ara que encara tinc empenta, ganes i, sobretot, interès per aprendre.

Només ens falta una mica d'esforç. Ja hem fet molta feina. Però fins que no la fem tota, no podrem dir blat.

Som-hi!

1 comentari:

  1. Arran del Nou 9-N, m'enrecordo molt del post que vas fer d'en Mas el tallacaps o el dragonslayer. Salutacions.

    ResponElimina