dissabte, 31 de gener del 2015

LES INDEPENDÈNCIES AL MÓN (6): FEBRER

Arribem ja a l'equador de la sèrie. A diferència del mes de gener, aquest de febrer està marcat per un nombre considerables d'aniversaris de la Independència, encara que, com sol passar en els mesos anteriors, també es combina amb altres celebracions, com són el Dia Nacional.
Així, doncs, procedirem a felicitar via twitter, com sempre, els següents estats, al llarg d'aquest mes de febrer que demà comença:

Sri Lanka (4), Nova Zelanda (6), Grenada (7), Iran (11), Sèrbia (15), Lituània (16), Kosovo (17), Gàmbia (18), Santa Lucia (22), Brunei (23), Guiana (23), Estònia (24), Kuwait (25), República Dominicana (27)

Tal i com ja vaig aclarir en el post anterior d'aquesta sèrie, la informació la recullo ara del Blue Book de les Nacions Unides. Lògicament, això té una repercussió, ja que només s'inclou la referència dels Estats Membres d'aquesta organització. Així, per exemple, no consta la referència al Dia de la Independència de Kosovo, perquè encara no n'és membre. Naturalment, aquí sí que l'inclourem, perquè va ser una data molt assenyalada i un referent important que va tenir un fort impacte en el procés independentista català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada