diumenge, 15 de març del 2015

MILLOR BARCELONA A LA XARXA


La coalició a l'ajuntament de Barcelona, Millor Barcelona, ja té pàgina web. Aquesta coalició està formada per Reagrupament i Solidaritat Catalana per la Independència, i és la garantia que Barcelona, la Capital Nacional de Catalunya, no estarà subordinada ni a cap tripartit espanyolista, ni, naturalment, al PP. És la millor manera de garantir que Barcelona jugarà el paper que li pertoca en les eleccions plebiscitàries del 27S, com a capdavantera de la Independència. 
Amb la Independència, Barcelona tindrà enormes beneficis en tots els sentits, com per exemple, convertir-se en un destí diplomàtic de dotzenes, potser més de cent ambaixades, amb tot el que això comporta d'enriquiment cultural i de negocis. No cal dir que els ambaixadors de tot el món es pegaran per ser-hi destinats. De manera que, amb la Independència, Barcelona té molt a guanyar i res a perdre (bé sí la sòmines de la subdelegada del Govern, la qual cosa ja serà una mesura d'higiene i de salut pública).

El cap de llista de Millor Barcelona, és l'Ignasi Planas, secretari de Reagrupament, i President de la Federació Catalana de Rugby

L'acord electoral entre Rcat i SCI, penso que és un exemple de la necessària unitat que ha guiar a tots els independentistes en els moments presents, més enllà de les diferències que en el passat han existit. No podem estar per tonteries. Tan de bo, aquest exemple es traslladés a altres formacions, sobretot aquelles que es pensen que el pluralisme independentista comença i acaba amb elles. Cosa que, realment, resulta sorprenent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada