diumenge, 17 de maig del 2015

L'ENDEMÀ DE LES AMENACES... DOS "INCIDENTS"

Hauríem de fer per manera que no ens tractessin d'imbècils. Com ja va dir en Joan Sales, no hem de deixar de ser catalans, hem de deixar de ser imbècils...

L'endemà mateix de les amenaces de l'ultra Fernandez Díaz, que com recordareu va dir que la denúncia pública dels Mossos d'Esquadra sobre la connivència entre la policia espanyola amb el terrorisme integrista (i recordo que un dels detinguts clau és un ultra que havia participat en el 12-O a Barcelona),  "tindria conseqüències", l'endemà mateix, repeteixo, succeeixen dos incidents on candidatures espanyolistes es fan les víctimes. Totes dues més que sospitoses i produïdes en circumstàncies prou estranyes.
Ambdós incidents fan un tuf de vella escola que tomba d'esquena. Suposats agressors que no se saben ben bé qui són i d'on surten victimitzen els pobres espanyolets que de seguida presenten denúncia davant la policia i obtenen un ressò mediàtic colossal. Ufff, molt vist, massa vist, sobretot si ho comparem quan les agressions van en sentit invers. Llavors l'actuació de la justícia sovint no existeix o és lenta, i naturalment, el ressò mediàtic és infinitament menor.

Ras i curt, Sr. Fernandez Díaz, vostè vol aprofitar aquests incidents i d'altres que passaran en els propers dies, em jugo un pèsol, per estendre la brama que a Catalunya no hi ha llibertat d'expressió i que es persegueix els espanyolistes. Naturalment el responsable d'aquesta situació, argumentarà, són els Mossos d'Esquadra, que no actuen professionalment, sinó que són una policia política, etc., etc. 

El següent pas, serà exigir o bé una retallada de competències, o bé un nou desplegament de policies espanyols, o bé, ras i curt, posar els Mossos sota el Comandament del govern espanyol, a través de la Delegada del Govern o així. En tot cas, l'objectiu és sembrar la desconfiança envers els Mossos, una mesura, per cert, que ja ha provocat que dos agents del cos fossin morts en acte de servei, fa uns mesos, com ja es va denunciar des d'aquest bloc en el seu moment.

La millor manera de tallar aquesta campanya espanyolista és fer dels municipis catalans, de tots i cadascun d'ells, una autèntica fortalesa a favor de la Independència i contra l'espanyolisme embogit que intenta fer saltar la democràcia catalana. És una tasca que hem de fer possible en els dies que queda de campanya. 

1 comentari:

  1. EL TUF PARLAR D'UNA OPERACIO PER DESPRESTIGIAR EL PROCES,I FER PASSAR CATALUNYA COM UN PAIS D'INCOMPETENS,AMICS PREPARATS QUE TORNA LA "BRIGADA POLITICA SOCIAL"

    ResponElimina