divendres, 4 de setembre del 2015

LA MILLOR MANERA D'AJUDAR ELS REFUGIATS: LA INDEPENDÈNCIA!

Em sembla més que evident que la millor manera que els Catalans i les Catalanes tenim de poder ajudar activament en la qüestió dels refugiats, és amb un Estat propi, que disposi de tots els recursos necessaris per a fer-ho possible. Amb la Independència, estarem en situació d'abocar-hi molts més recursos. Continuant sota la dependència espanyola no podem fer ni de lluny la mateixa feina. La millor manera d'exercir la solidaritat és amb la Independència.

És per això que lluny de, com ja sembla percebre's en alguns, intentar contraposar l'una amb l'altra, la independència de Catalunya i l'increment de la solidaritat amb els refugiats internacionals, són dos processos que van en la mateixa direcció, en el mateix sentit. Cal tenir molt clar això, perquè, repeteixo ens trobarem, més d'hora que tard, amb alguns intents de guerra psicològica en sentit contrari. 

Jo encara diria més la crisi dels refugiats fa encara més palesa la urgència de la Independència. Quant més aviat l'aconseguim, més aviat podrem ajudar a tots aquesta gent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada