diumenge, 27 de desembre del 2015

AGRAÏMENTS

Vull agrair de tot cor el paper que ha desenvolupat el corrent Poble Lliure en l'ANE de la CUP d'avui, fent front al que era en tota regla una ensarronada espanyolista, com s'ha demostrat amb la presència de declarats enemics de la Independència de Catalunya entre les assistentes. Tinc la total certesa que s'ha avortat un intent d'acabar amb el procés independentista i ha estat gràcies a la seva actuació i a la de veterans militants independentistes, alguns d'ells amb molts anys de presó a les seves espatlles.

Ara la decisió es trasllada al 2 de gener. Tinc el convenciment que s'ha evitat una operació d'estat impulsada pels serveis d'intel.ligència espanyols, com, d'altra banda, era d'esperar, atès que Espanya s'hi jugava molt. També tinc l'esperança que, finalment, es prengui una decisió tan òbvia com és optar per ser ciutadanes d'una República Catalana abans que súbdites del Rei d'Espanya.

1 comentari:

  1. Un españolista vinculado a Ciudadanos y UPyD, dentro la asamblea de la CUP de Sabadell

    Francisco Garrobo fue el principal responsable del bloqueo del derecho a la autodeterminación en las asambleas del 15M

    Francisco Garrobo, uno de los votantes en la asamblea de la CUP de Sabadell, fue responsable de comunicación de la asamblea del 15M durante la acampada de 2011. A él se debe, principalmente, la obstaculización permanente del debate sobre el derecho a la autodeterminación de Cataluña, que no pudo ser aprobado hasta pasado un mes largo de las concentraciones.

    Garrobo había formado parte de la candidatura de Ciudadanos en 2007 y posteriormente fue coordinador de UPyD en Nou Barris. Ha estado vinculado a varias organizaciones españolistas y se le ha visto en alguna de las concentraciones de esta orientación en Cataluña.

    ESTÁ CLARINETE QUIÉNES SON ESTOS CHICOS TAN 'ANTISISTEMA' DE SABADELL?

    ResponElimina