dissabte, 16 de gener del 2016

AIXÒ ESTÀ AL CAURE!

Aquest vídeo (mirar a partir del minut 40:14) de la roda de premsa del President del Parlament Europeu és la demostració fefaent que les institucions europees ja no aguanten més la pressió i que aquest front està a punt de caure... a favor de Catalunya, naturalment. Fixeu-vos com li costa trobar una resposta al president Martin Schulz, un polític camaleònic per definició. Quasi podem veure com es reprimeix les paraules immediates que li surten. I després d'uns segons interminables, professional com és, aconsegueix donar una resposta de rigor, de manual. Però el cert és que diu molt més amb els seus dubtes inicials que amb les seves paraules finals.

Aquest vídeo em referma en la importància de continuar picant pedra, i fer-ho ara amb més força, amb més insistència, amb més resolució. 
No tinc cap dubte que el nou Conseller d'Afers Exteriors, que coneix molt bé Brussel.les, també haurà vist en aquest vídeo una gran, una enorme porta per on entrar. 

I, ho tinc claríssim, quan aconseguim penetrar la Unió Europea, ja tot farà baixada. De manera que a treballar i a per totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada