dimarts, 26 de gener del 2016

DUES QUE VAN FUMADES (BÉ, DE FET SÓN 3, PERÒ DEIXEM-HO EN 2, NO REMENEM MÉS LA MERDA)

En els darrers dies dues polítiques semblen que van fumades, en el sentit de sobrades. Vull dir que gasten uns fums que déu n'hi do. Em refereixo als casos de la Fada Colau i de l'Arrambadas. Segurament també en trobaríem algun altre, però, millor deixar-ho i no remenar la merda, que ja se sap que fa pudor. Anem a pams.
Algú se'n recorda del cartell electoral de l'Artur Mas que apareixia com un Moisès, de manera, certament, força desafortunada? Oi que sí? Oi que va ser motiu de conya, befa i fins i tot d'escarni? Què diuen ara tots i totes aquelles de la foteta de la batllessa ni-ni, marcant paquet al Saló de Cent de la Casa Gran per a més gran deshonor dels barcelonins i les barcelonines? Callen. Fins i tot la ni-ni se les dóna d'angelical. 

Però bé, el que realment on anava és que el seu càrrec polític penja, literalment d'un fil. I tot i així gasta uns fums que ni un rei absolut. Es pensa que és la reina del mambo, i que totes li ponen. Jo és que realment, no puc entendre com hi ha gent amb responsabilitat política que hauria d'actuar i posar-la d'una vegada entre l'espasa catalana i la paret espanyola, i que es deixi de tonteries, que ja els tenim ben bé plens. Costa tant? Com deia en l'anterior post, a més ara, es permet el luxe de menysprear els partits de l'esquerra catalana i vol muntar un xiringuito de l'esquerra a seques, és a dir, engrunes, més engrunes, tantes engrunes que fa feredat. De debò que no hi ha voluntat política de parar-li el peus?
L'altra fumada és la que va pavonejant que és la Cap de l'Oposició al Parlament de Catalunya. Però a veure, criatura, ets conscient que ets la Cap de l'Oposició més feble, més patètica de tota la història del Parlament des del 1932? Tret del cas d'en Junqueras, en el 2012, que, acceptem-ho, va ser un cap de l'Oposició especial, tu ets la Cap de l'Oposició amb menys diputats, de manera que no vagis tan sobrada. Jo realment penso que caldria reservar aquest càrrec no a la segona força amb més diputats, sinó a la segona força que sigui clarament una alternativa al govern, i està clar que C's, en l'actual Parlament, no ho és, de manera que no hauria de rebre aquest reconeixement que li permet gaudir d'una sobrerepresentació institucional i mediàtica que no es correspon amb la realitat. 

És tan difícil entendre-ho?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada