dimarts, 9 de febrer del 2016

ÉS AIXÒ!

Francesc Vallès: ‘La CUP ja no és un partit d’esquerres si avala els pressupostos’

En Francesc Vallès sempre m'ha semblat un referent del sociata sense escrúpol, cínic, traïdor i espanyol hasta las cachas que deia Ortega y Gasset. Que aquest individu gosi entabanar la CUP, però, no és el més rellevant d'aquesta notícia. De fet, aquest pobre home fa la seva feina, es guanya el sou, per ofrenar noves glòries a Espanya.

No això no és el més rellevant, ni el més noticiable...

El més rellevant és que aquesta notícia recull la quintaessència de la campanya de bombardeig sistemàtic que Espanya llança damunt de la CUP, i no només de la CUP, val a dir-ho, que intenta contraposar Independència amb l'esquerra i la justícia social. 

I el més fort, és que això acomplexa els cupaires i a d'altres que van molt d'esquerranosos. El greu és que aquesta pantomima, aquesta manipulació, aquesta demagògia fa forat en la ment de persones sense fermesa, sense una fortalesa mental.

Perquè si la tinguessin, escupirien a la cara d'aquest individu perfectament menyspreable, que deixaria en calces, quant a demagògia al propi Coscubiela, que ja és dir. 

Perquè si la tinguessin li dirien al tal Vallès "de quina esquerra parles, nen?", de l'espanyola que vol mantenir els treballadors catalans espoliats i sense recursos, o de la catalana que vol una República on els catalans tinguem tots els nostres recursos a l'abast per proveir benestar i seguretat a la nostra gent? Perquè això de les "esquerres", així, a seques, què vol dir, exactament? 

En definitiva, sembla el súmmum de la hipocresia, de la presa de pèl, de l'enganyabobos, que un espanyol com una casa de pagès, pretengui donar lliçons a la CUP de res. Però elles, embogides, igual hi cauen en l'ensarronada. I aquest, lamentablement, és el veritable drama.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada