dijous, 12 de maig del 2016

LA CUP AFAVOREIX COLAU I ELS SOCIATES

Fa uns dies la Colau menyspreava la CUP. La resposta per part d'aquesta ha estat... votar-li els pressupostos i d'aquesta manera aplanar el camí per a que els sociates entrin en el govern de la Capital Nacional de Catalunya. Gran operació estratègica! 

Ara veurem si fan el mateix amb els pressupostos de la Generalitat. Em jugo un pèsol que no serà tan senzill. Les diputades cuperes retorceran els ous dels consellers fins aconseguir qualsevol parida.

El terrible de tot plegat és que ja res no sorprèn, no indigna. Només cansa, només avorreix. La tasca cupera consisteix en fer de mamoporreros dels sociates. És tan penós, que produeix basques. 

Els sociates ja governen a les quatre capitals de demarcació. I ho fan amb pactes diferents. Són uns cracks! Amb els convergents a Girona. Amb els naranjitos a Lleida, amb els peperos a Tarragona i ara amb els colauistes a Barcelona. Un 10 sí senyor.

I el pitjor de tot, és que la Colau, no només sobreviu, si no que es reforça. Ara l'equip de govern ja no seran 11 contra la resta, sinó que comptarà amb els 4 sociates. I no m'estranyaria que aviat també entressin els erkys. 

N'hi ha per llogar-hi cadires!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada