dissabte, 10 de setembre del 2016

VINGA! ENLLESTIM D'UNA PUNYETERA VEGADA EL TEMA!


Demà, no en tinc cap dubte, serà un gran dia. Una nova victòria del patriotisme català, més madur que mai, que donarà la volta al món. De manera que sortim al carrer, fem el que s'hagi de fer i enllestim el tema d'una punyetera vegada, que ja dura massa.

Hem de passar absolutament de tot dels espanyols. Aquesta Diada ha de ser la darrera en clau happening. La del 2017, serà tota una altra història. 

D'ençà la seva derrota en les eleccions del 27S, els espanyols no s'han refet, i la prova la tenim en les dues eleccions inútils i en els estirabots catalanofòbics de les seves institucions judicials i la guerra bruta des del Ministeri de l'Interior, i el d'Afers Exteriors, a banda és clar, del tema del finançament.

Només cal una empenteta més i la feina estarà feta. Quan al món mundial vegin la monstruositat de la nostra mobilització, encapçalada -ja era hora!- pel President de la Nació i per la Presidenta del Parlament, tots dos amenaçats per Espanya, ho tindran clar.

Tan clar com ho tenen els espanyols. Amb la nini Colau al capdavant, que ha comprès que si no ens pot derrotar, el més intel·ligent és intentar desnaturalitzar la caracterització plenament independentista de la manifestació. Per això ha optat per assistir-hi, per tal que immediatament després, els seus corifeus mediàtics, li neguin precisament aquest caràcter i d'aquesta manera intentin minimitzar la clatellada. Però no ens mamem el dit, a aquestes alçades. NI sobiranismes ni punyetes. Independència i democràcia, i qui no li agradi, doncs tindrà dues feines.

Ens veiem demà, al carrer. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada