dilluns, 15 de maig del 2017

SIGNATURA ACORD AMB EL PDeCAT

Ara fa unes hores, hem signat l'Acord d'Associació entre el PDeCAT i Reagrupament Independentista (RCAT). D'aquesta manera es dóna compliment a la promesa que vaig fer en l'Assemblea que em va escollir com a President.
Penso sincerament que és un gran pas endavant per reforçar el procés, la celebració del referèndum i sobretot la victòria del Sí. A això ens comprometem des d'ara.

A la foto podem veure les delegacions de les dues entitats: Marta Pascal, coordinadora general, David Bonvehí, coordinador organitzatiu i Lluís Soler, responsable de Nous Sectors pel PDeCAT. 

I una servidora, acompanyat dels dos vice-presidents de l'RCAT. D'Albert Aragonès, i membre de l'executiva de la Vegueria de Barcelona-ciutat del PDeCAT de Barcelona-ciutat, i de Xavier Minguet, membre de l'executiva de la Vegueria de Lleida i responsable de Noves Tecnologies del PDeCAT
Espero que altres forces polítiques, associacions, grups, entitats, etc., prenguin consciència del moment històric en el que ens trobem i avantposin la unitat per davant dels interessos particulars. No fallarem, hi guanyarem!

Podeu veure el vídeo, aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada