dijous, 29 de juny del 2017

L'ESTRATÈGIA AZNARISTA I ELS COLLABO

L'estratègia és clara. I és de manual de contrainsurgència. S'ignora totalment que el 80% dels catalans són favorables al referèndum i es difon la mentida que a Catalunya hi ha un enfrontament intern, una suposada guerra civil catalana. És a dir, que ens matem entre catalans. 

D'aquesta manera, Espanya es presenta a nivell internacional, com la garantia de la pacificació i l'ordre. 

És la mateixa estratègia emprada pels britànics al nord d'Irlanda a les darreries dels anys 60. O la que porta a terme Putin en els territoris russòfons o filorussos a Geòrgia, Moldava i a altres territoris ex-soviètics.

I, naturalment, és el que en el seu moment va dir Aznar, que abans de trencar-se Espanya, es trencaria Catalunya...
Em refereixo a la llista de personalitats que demanen, directament, la suspensió del referèndum. Una llista d'ínclites personalitats que aposten pel dependentisme respecte Espanya. Uns collabos d'estar per casa. Alguns són sospitosos habituals, que lògicament ja era previsible que hi fossin. Cap novetat.

Sí que hi ha, he de reconèixer, alguna sorpresa, si més no, relativa, atès que era un polític amb el qual vaig treballar durant uns quants anys, però que la seva fugida envers l'integrisme religiós, el va malmetre, sembla que definitivament.

Fins i tot hi ha una familiar, molt propera des d'un punt de vista genètic, però que no és cap sorpresa, sinó més aviat tot al contrari. Previsible. És dur, però, veure el teu cognom embrutat, però com va dir aquell, stuff happens.

En el fons aquests collabos, no deixen de ser una versió actualitzada dels Últimos de Filipines, que fan més llàstima que altra cosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada