diumenge, 30 de juliol del 2017

21 ASPIRANTS PER PLAÇA!

Un símptoma que anem a tot drap, és l'entusiasme que han generat les convocatòries de places públiques d'ocupació. Fa uns dies, a la nova Agència Tributària Catalana. I ara, als Mossos d'Esquadra. Dues estructures d'estat clau. Si han presentat una allau d'aspirants en ambdós casos, Naturalment, una raó és la inserció laboral. Però és l'única explicació? No, pas.Cal dir que en els dos casos es tracta de convocatòries exigents, de manera que no es pot presentar qualsevol. Les exigències i el repte seran importants. De manera, que també hi ha d'haver altres raons, i em juro un pèsol que una d'elles és el patriotisme de la nostra gent, farts de veure com els espanyols ens intenten anihilar.

En el cas dels Mossos, en la convocatòria que s'acaba de tancar, s'hi han presentat més de 10.600 aspirants per a 500 places. Això vol dir una ràtio de 21 aspirants per plaça. Qualsevol expert en recursos humans n'estaria entusiasmat. I també conscient de la seva responsabilitat. Amb aquesta ràtio, els aspirants que siguin seleccionats, hauran de ser el bo i millor de la nostra gent. Per força, no hi pot haver error possible. Ni quillos, ni fatxes, ni psicòpates violents, sinó gent centrada, gent que sap precisament que sense seguretat no hi ha llibertat, i que Catalunya necessita com l'oxigen, una policia compromesa amb el país, oberta al món, i que mai acceptaria convertir-se amb una força auxiliar de la Guàrdia Civil o de la Policia espanyoles, que és el que volen a Madrid. Tot al contrari, una policia integral, que fomenti la professionalitat i el lliurament a la societat catalana, de la qual sorgeix i a la qual es deu. Una policia que ha de ser la capdavantera en la lluita contra els grups criminals i les provocacions que pretenen desestabilitzar la societat catalana, donant-ne una imatge de desgavell, perill, violència, risc, etc, que està molt lluny de la realitat.
L'èxit d'aquesta convocatòria, em confirma que, quan arribi el moment, i arribarà, de bastir unes forces armades catalanes, no hi haurà precisament escassetat de voluntaris per a omplir les places d'oficialitat, sots-oficials i tropa, en els diferents serveis (terra, mar i aire), N'estic ben convençut. Uns militars que assumiran la defensa enfront els enemics exteriors i un paper actiu en el manteniment de la pau més enllà de les nostres fronteres, en estreta col·laboració amb els nostres aliats. Sense oblidar la protecció dels catalans arreu del món i la defensa dels nostres interessos nacionals.

En definitiva, anem bé, anem molt bé. Un cop haguem escombrat els botiflers que neguen la nostra sobirania, el proper 1-O, res no s'acabarà, sinó que començarà una nova etapa, emocionant, excitant. Una etapa que pagarà la pena viure-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada