dimarts, 1 d’agost del 2017

HI INSISTEIXO, NO PODEM DEIXAR-HO PASSAR

L'adveniment de l'apartheid descarat, on els catalans i les catalanes som tractats com a ciutadans de segona classe, no es pot deixar passar. Cal una declaració oficial i expressa de trencament amb la legalitat espanyola, de forma immediata.

No només hi ha un estatut no ratificat per la ciutadania, sinó que ara, tenim menys drets que la resta de ciutadans de l'Estat.
Ahir corria pel twitter quantes assemblees legislatives inclouen en el seu reglament el procediment de lectura única. Encara que ja és prou conegut, permeteu-me que les repeteixi:

El Congrés de Diputats (art. 150), el Senat (129), les assembles autonòmiques d'Andalusia (136), Astúries (165), Balears (145), Canàries (148), Cantàbria (139), Castella La Manxa (130),  Castella-Lleó (168), Extremadura (157), Galícia (134), Madrid (167), País Basc (163), País Valencià (135). 

Fins i tot, també, al propi Parlament Europeu, existeix el single reading.

De manera que ens trobem davant d'una situació d'una claríssima discriminació feta amb plena consciència, tipus Todo por la Patria, on els membres del Tribunal Constitucional han actuat sabent perfectament que vulneren la igualtat entre els ciutadans, i en aquest cas entre els diputats de les assemblees autonòmiques, En una paraula, els membres del Tribunal Constitucional han prevaricat, i ja s'hauria d'haver presentat, des del govern i des del Parlament de Catalunya, un querella contra ells, suposo que davant del Tribunal Suprem, ni que sigui per emprenyar, a banda, és clar de la declaració política abans esmentada. (Ja sé que ambdues mesures semblen contradictòries, però mentre els espanyols ens considerin compatriotes, bàsicament per espoliar-nos, hem d'aprofitar els mecanismes als quals podem accedir. A més, sempre es pot treure profit de la tradicional mala relació entre ambdues instàncies, que sempre estan a pinyes l'una amb l'altra, i l'altra amb l'una).

Avui, a dos mesos del referèndum, hem de prémer el pedal del gas. Endavant, compatriotes, cap a la victòria!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada