diumenge, 1 de setembre del 2013

REAGRUPAMENT INICIA LA CAMPANYA "APADRINA UNA URNA"

Davant les dificultats financeres del Govern de la Generalitat de Catalunya i de les amenaces polítiques de l’espanyolisme d’impugnar la partida pressupostària corresponent a la consulta sobre la independència que el govern vol impulsar en aquesta legislatura, Reagrupament inicia una campanya de recollida de fons per tal que sigui el poble de Catalunya qui compri les urnes i les cedeixi a la Generalitat.
Amb aquest projecte, Reagrupament vol demostrar que el procés cap a la independència té darrera la majoria de catalans i que res ni ningú no aturarà aquest desig de llibertat que s’expressa en la necessitat de ser consultats sobre la independència de la nostra nació. A més, el que estem reclamant és una simple qüestió de democràcia: que deixin votar el poble de Catalunya per a decidir el seu futur. No volem privilegis, tan sols volem votar, tan sols volem democràcia.
Reagrupament ha proposat el projecte #ApadrinaUnaUrna a la plataforma de micromecenatge Verkami amb l'objectiu recaptar fons que seran destinats a l’adquisició de les urnes que la Generalitat necessiti. Si el cost de les urnes necessàries, que la Generalitat encara ha de calcular, fos inferior als diners aconseguits, la diferència s’invertirà en altre tipus de material que la Generalitat estimi oportú.
Fem una crida a tot el poble de Catalunya perquè respongui, un cop més, davant els permanents intents dels partits espanyolistes de dinamitar la democràcia i demostrar al món que la independència de Catalunya és un clam i una necessitat per a la majoria dels catalans.
Les aportacions a #ApadrinaUnaUrna s’obriran durant els propers dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada