dimecres, 20 d’agost del 2014

SENSE QUE SERVEIXI DE PRECEDENT

Probablement hi ha poca gent que, no odiï, però sí que li fastiguegi més  la fatxenderia de Jose Mourinho que una servidora. Però en el cas Cesc Fàbregas li he de donar tota la raó. After all, no és espanyol, sinó portugués, el Moret (que és això exactament el que significa el seu cognom). Les seves declaracions després del partit de diumenge són exactes:
 "For Barça he was the fake nine, the number ten and winger but I know and he knows what is his best position so he is giving exactly what we need. Quick thinking in midfield. He brings people in the same direction."   
 
Cesc penso que era un jugador clau i el Barça aquest se l'ha tret de sobre. El trobarem a faltar. A ningú se li escapa que tot déu anirà a provocar Suarez, tots els jugadors dels equips adversaris aniran a provocar-lo a veure si torna a queixar-la algun altre. El Barça tindrà un drama amb aquest noi. Amb el Cesc, per contra, teníem un tipus més llest que la gana, que sabia com provocar l'adversari i tenia la dosi necessària de mala llet per treure'l de polleguera. Un actiu que trobem a faltar en l'actitud predominantment flowerpower de l'equip, que genera animadversió arreu
 
De fet, no m'estranya, amb un President que és un titella i que no ha tingut la decència de convocar eleccions per ser ratificat democràticament, atès que sap que les perdria... Què es pot esperar d'un club sotmès a una croada anti-independentista, per fer-se perdonar els pecats dels darrers anys... els de ser el millor equip del món fent de la catalanitat desacomplexada la seva marca d'identitat global.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada