dilluns, 1 d’abril del 2024

Manifest de reagrupats en suport de Sílvia Orriols (1.4.2024)

Els sota-signants, reagrupats, volem fer públic el nostre suport a la candidata d’Aliança Catalana, Sílvia Orriols, a les eleccions al Parlament de Catalunya, del proper dia 12 de maig d’enguany.

Considerem que la seva candidatura és la més encertada en el context polític actual, perquè exhibeix una total independència de les forces processistes, i molt particularment del partit Junts, que es troba en un ple procés de retrocés cap a una nova versió de l’extinta Convergència i al seu autonomisme decadent.

Ben al contrari, la candidatura de Sílvia Orriols representa una opció renovadora que posa en escac l’estratègia espanyolista, tant d’esquerres com de dretes, i és per això que ja en plena pre-campanya electoral, està rebent atacs furibunds per impedir que reculli els avals necessaris per participar, després, en la campanya, i, eventualment obtenir una representació parlamentària, com ja deixen entreveure algunes enquestes, tot i el silenci mediàtic.

Com a reagrupats pensem que el partit que encapçala Sílvia Orriols pot marcar un abans i un després i considerem molt encertada la campanya de «Salvem Catalunya», perquè efectivament la nostra Pàtria, el nostre Poble i la nostra Llengua es troben en una situació crítica que cal capgirar-les el més aviat possible i de la forma més contundent i audaç.

Per això fem públic aquest suport tenint present que quanta més força obtingui l’esmentada candidatura, més segur i més fort serà el futur de Catalunya i dels seus homes i dones.

Visca Catalunya Lliure!
Salvem Catalunya!

30.3.2024


Ordre alfabètic

GOMEZ URGELL, Joan (Garraf)
PARDO, Antoni (Vallès Occidental)
SORT, Josep (Alt Penedès)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada