dilluns, 9 de maig del 2016

ELS DILLUNS AL SOL

La ressaca de la setmana passada encara et dura, Josep Antoni... Que el teu escuder, en Font, et plantés, ha estat dur. Vol dir que estàs en perill. En Luis i en Javier ho saben. I tu saps, que quan detectin l'ocasió propícia, igual acaben amb tu. Què trist finalitzar un currículum tan rellevant com una rata de claveguera... Abandonat, ignorat... I recordes quan tothom et demanava, et buscava... Ja és que per no sortir, ni surts als papers de Panamà... Però com pot ser, si hi surt tothom!

Pel que fa a l'ocurrència del noi, de l'Espadaler, em refereixo, a presentar-se a les eleccions espanyoles, què faràs? Tindràs prou coratge per baixar de nou a l'arena? O ja saps que t'esperen tan amics com enemics, amb el coltell a les dents, preparats per a tallar-te el coll així que puguin. Que els polítics, i tu ho saps prou bé, no tenen res a envejar a la teva parella de col.legues amb els que prens el sol...

Ara potser et fas un tip de riure amb la topada entre CDC i els teus ex-companys de partit, sí home! aquells que t'han deixat en pilota picada, amb una mà al davant i una altra al darrere! No facis el ronso, que saps perfectament de qui parlo. 

Riu, ara que encara pots, perquè aviat ni tan sols això podràs. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada