dilluns, 25 de setembre del 2017

AMB LA BATLLESSA DE CUBELLES

Avui he tingut el plaer de conèixer la batllessa de Cubelles, la Rosa Fonoll, de la llista Unitat Cubellenca-Reagrupament (UC-RCAT). M'ha rebut al seu despatx i, a banda de conèixer-nos personalment, m´ha explicat la situació del seu municipi, tant pel que fa a la política municipal quotidiana, com també respecte al proper referèndum d'aquest diumenge. 

Recordo que el proppassat 13 de setembre, va fer públic un comunicat que anunciava que "davant la disjuntiva de més democràcia o menys democràcia, hem de triar sempre el camí de més democràcia" i, en conseqüència, "davant la consulta del Govern de la Generalitat a l’Ajuntament de Cubelles sobre la disponibilitat dels locals en els que habitualment celebrem les nostres cites electorals, he decidit contestar afirmativament i afrontar per tant el referèndum de l’1 d’octubre amb la normalitat i el compromís democràtics que tots els veïns i veïnes de Cubelles ens mereixem".
Com a President de Reagrupament, li he fet arribar tot el nostre suport i col·laboració, així com el nostre orgull perquè una persona tan estimada pels seus conciutadans pertanyi a la nostra Associació. 

També hem parlat de col·laboracions en els propers mesos, tenint en compte, lògicament, el resultat del proper referèndum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada