diumenge, 31 de gener del 2021

LA GRAN GUERRA BRUTA

La desesperació d’Espanya davant els resultats de les properes eleccions al Parlament de Catalunya, l’han dut a implementar un pla de gran guerra bruta per evitar, naturalment, una abassagadora victòria independentista. És a dir, una victòria de Junts per Catalunya. I ja l’estan posant en pràctica, sobretot per deslegitimar-ne els resultats.


Tothom recordarà la campanya brutal del 2017, quan els metros i els carrers eren plens de cartells i fotos de la candidata Arrimadas. Particularment jo, no se m’esborra la imatge del vestíbul de Plaça Catalunya on n’hi havia per tot arreu. Semblava una escena distòpica, amb la cara de la poligonera arreu. Ara, no cal dir-ho, i fins i tot corregit i augmentat, passarà el mateix però amb els sociates i amb la cara de Salvador Illa, una cara, per cert, inexpressiva on les hi hagi. Però el resultat serà el mateix o pitjor, per ell. L’independentisme, és a dir, Junts per Catalunya, tornarà a imposar-se i governarà el país. Però a diferència de quatre anys enrere, ja tindrem la lliçó apresa. Serem més llestos, serem més forts.



Tot i així, tindrem clar que els espanyols no dubtaran a utilitzar Correos com a eina de manipulació electoral. I que els partits espanyols no dubtaran a ajudar-se mútuament per intentar evitar un govern compromès amb la Independència, independentment del color que siguin, com ja va passar a  l’Ajuntament de Barcelona, que va servir per salvar el coll de la batllessa Colau.


Tot aquest aprenentatge dels darrers 3 o 4 anys, dur i dolorós, ens ha de servir per, aquest cop sí, imposar-nos als nostres enemics. Nosaltres hem après també a aconseguir victòries. En aquest període, sobretot, a nivell internacional, i més particularment en el Parlament i la Justícia europees. I quines victòries! Espectaculars! Però hem de guanyar a casa, hem de controlar el territori. I ho farem, en el futur immediat. No ens aturaran.


Us demano que tots siguem part activa en aquesta victòria. Que col·laborem i ens hi deixem la pell per fer un Parlament, un Govern i una Presidenta, compromesos amb la Independència, amb credibilitat internacional, única manera d’assegurar-la. 


Per això caldrà estar amatents a la Guerra Bruta espanyola contra Catalunya. El «Todo por la Patria» estarà a l’ordre del dia, i no podem permetre que intenti aigualir-nos la nostra victòria. Ni poc, ni molt. Gens. Quan votem és quan som forts, ja ho sabem. Tornem a guanyar rebentant les urnes de paperetes independentistes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada