divendres, 2 de gener del 2015

LA PROPOSTA CARRETERO

El President de Reagrupament, Joan Carretero, presentarà públicament la seva proposta per tal de garantir l’èxit del procés català.  Per Carretero estem en un moment de possible bloqueig degut als interessos corporatius i a la falta de cooperació entre els partits favorables a la independència, una condició absolutament necessària per a l’èxit del procés i l’assoliment del nou estat català. 
L’acte es farà el proper 8 de gener de 2015, a les vuit del vespre i a la Sala Moragues del Born Centre Cultural. El format serà una xerrada-col·loqui oberta a tothom i on qui vulgui podrà intervenir. El títol de l’acte serà “Camí cap a la independència”.
La proposta de Joan Carretero, que ja va avançar fa uns dies en un article  i que detallarà amb més profunditat aquest dia, passa per constituir un grup d’experts sense cap dependència política partidista, que actuï com a mediador entre els diferents partits i que aquests n’acceptin el veredicte. El grup, de màxim 15 persones, estaria format per sociòlegs, politòlegs, matemàtics/estadístics, juristes, economistes, empresaris, historiadors i es comptaria també amb la presència de tres o quatre experts internacionals. El grup hauria de tenir dissenyat, en un màxim de tres mesos, l’instrument polític que hauríem d’utilitzar en les properes eleccions i el full de ruta exacte i precís dels mesos posteriors.
  • DIA: Dijous, 8 de gener
  • HORA: 20 h
  • LLOC:  El Born Centre Cultural. Sala Moragues. Barcelona 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada