dilluns, 28 de gener del 2013

CRIDA LLIBERTAT

Avui, estimats lectors, és un gran dia. Un dia de joia. Un dia d’il.lusió i d’esperança. Avui, com diuen els cursis, és la Festa de la Democràcia. De la democràcia catalana, és clar. Avui, els parlamentaris votaran de forma majoritària per afirmar que el poble català és un subjecte polític i jurídic, i doncs que té tot el dret del món a decidir lliurement el seu futur, sense demanar el permís a ningú. I això serà així perquè en les darreres eleccions els partits que promovien aquesta sobirania van guanyar abassagadorament. De manera que avui es compleix la voluntat popular i es fa un primer pas decisiu cap a la Independència.

Certament, una servidora, és favorable a fer ja a hores d’ara el pas definitiu i trencar la submissió amb Espanya que ens ofega i no ens permet fer front a la crisi econòmica que ens ataca sense pietat. Però és clar, una servidora no compta amb els escons necessaris per fer-ho possible. Encara. De manera que hem de treballar amb el que tenim, que tanmateix és molt, i ens permet pensar que l’objectiu darrer és assolible a mig i fins i tot a curt termini.
Avui Catalunya serà un clam per la Sobirania. I malgrat els eqüestres de torn, que intentaran, com sempre han fet, treballar de quintacolumnistes, aquest crit de Llibertat ressonarà arreu del món, a través de la xarxa i de tots els mèdia globals. A major desesperació dels espanyols, que ja no saben què fer per aturar-nos. Entre altres raons perquè el que voldrien fer, no poden. I això els corseca. Se’ls emporten els dimonis. I els puja la tensió a nivells més que perillosos.

Avui gaudirem en la pròpia pell de saber-nos ser amos del nostre futur. Moltes generacions ens estaran mirant i dient gaudiu del moment, però no ens falleu. Ara s´ha d’arribar fins al final. I un cop hi arribem, tocarà el més difícil. Consolidar l’estat català, defensar-lo i promoure el seu creixement, paral.lel al d’una societat catalana lliure, desacomplexada, culta i compromesa.
Avui és un gran dia i ningú ni cap cosa es mereix que ens distregui d’aquest moment. Cridem Llibertat, com tants pobles germans ho han cridat abans, i se n´han ensortit. I ara són lliures i orgullosos i lluiten per un futur millor sense pidolar-ho a ningú de fora.
Avui guanyem. I més que ens falta encara. Però també ho farem. No en tingueu cap dubte.
Cridem Llibertat i no pensem en res més que en la Victòria. La resta, no importa.

(NOTA: Post penjat al DGS, 23.01.2013)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada