dimecres, 7 de maig del 2014

FÀBRIQUES D'INDEPENDENTISTES, CONSERVEM-LES!

La Camacho i el Navarro són fàbriques d'independentistes. I treballen a tot drap. A preu fet. Són d'una eficàcia germànica! Japonesa! Conservem-les, que no prenguin mal. Seria una llàstima, tan bé com fan la seva comesa. 

El seu modus operandi, és idèntic, si bé cadascun té el seu estil. La Camacho ja fa mesos que s'arrossega amb el tema de la Camarga. En un país normal, ja estaria a la garjola per espionatge polític, però aquí, és clar, encara la campa. La seva missió és la intoxicació, la provocació, la creació de malestar, la crispació, en fi totes les activitats que un manual assignen o corresponen a un típic operatiu d'intel.ligència. Encara que ella, precisament, d'intel.ligència, no en va sobrada. El seu objectiu és desestabilitzar la democràcia catalana, i sobretot arribar al govern de la Generalitat sense passar per les urnes. 
Pel que fa al tiparraco d'en Navarro, estem assistint a un veritable escàndol polític. Aquest tio ja hauria d'estat detingut per obstrucció a la justícia. No col.labora amb la policia per identificar qui va ser la seva agressora, quan és ben evident que la coneix. Com és que adopta aquesta actitud, després d'haver instrumentalitzat un incident que sembla cada cop més clar que és de naturalesa privada, per traspassar-lo a l'arena política, victimitzar-se, i crispar l'ambient, de forma irresponsable, i jo diria que criminal, amb el propòsit d'encendre una metxa? Algú que no sigui un antidemòcrata pot aprovar aquest comportament?

Ja sé que si desitjo la continuïtat d'ambdós se'm pot titllar de sectari, atès que avantposo l'interès per assolir la Independència a la probabilitat que hi hagi algun boig que, en base a les llavors sembrades per aquests dos individus, faci una bestiesa. Però la societat catalana ja n'està fins al capdamunt, i no aguanta més aquestes manipulacions. Sé del cert que a ningú se li anirà la mà, ara que estem guanyant i de carrer. Per això, quan abans ho enllestim, millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada