dimecres, 12 de novembre de 2014

US HI ESPERO, AQUEST DISSABTE!

QUIN MODEL DE DIPLOMÀCIA PER CATALUNYA ESTAT?

Aquest proper dissabte 15 de novembre, la Federació d'Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes (FOCIR) celebrarà les seves XIV Jornades en col•laboració amb el Departament d’Afers Exteriors de la Generalitat de Catalunya, l’Oficina del Quebec a Barcelona, l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona. 

Una setmana després del 9N, i tenint per endavant mesos de treball intens per la configuració d’una nova realitat catalana, des de la FOCIR volem obrir el debat sobre quin serà el futur model de diplomàcia que haurà de liderar un nou Estat català. 

Per aquest motiu, les XIV jornades de la FOCIR “Quin model de diplomàcia per Catalunya Estat?”, busquen generar un debat públic per discernir sobre quin és el model de diplomàcia que volem per a una futura Catalunya independent. 

Així, comptarem amb la presència d’experts del món acadèmic, polític i social, que analitzaran l’experiència de la diplomàcia quebequesa i flamenca, casos consolidats de nacions sense estat que han aconseguit estructurar la seva acció exterior entorn a estratègies reeixides de diplomàcia pública, en comparació amb la diplomàcia pública de Catalunya. 
Durant la jornada es reflexionarà sobre quin haurà de ser el model diplomàtic que escollirà Catalunya, i quines sinèrgies es podrien formar entre la diplomàcia convencional i els nous mètodes de diplomàcia pública. 

Les conclusions que se n’extreguin es plasmaran en un document que el Govern i la societat civil catalana podran utilitzar com a full de ruta a l’hora de configurar el futur cos diplomàtic català i com a marc de referència per la construcció d’una estratègia conjunta de diplomàcia catalana. 

 Podeu accedir al programa definitiu clicant aquí. 

Inscripcions gratuïtes. 

Per reservar plaça truqueu al 932690540 o envieu un correu a secretaria@focir.cat. 

DATA: Dissabte 15 de novembre del 2014 
LLOC: Institut d’Estudis Catalans (c/ Carme, 47). Barcelona 
HORA: 9.00 – 15.00h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada