dimecres, 9 de març del 2016

LES BOGES

En els darrers dies hem presenciat un comportament, diguem-ne paranoic, per part de les nostres revolucionàries de pa sucat amb oli.

Per una banda, van ser a primera línia en l'acte de suport a Arnaldo Otegi, tant a Logronyo, com a Anoeta. I ben fer que van fer. Naturalment. 

Però, vés per on, sembla que el joc parlamentari en el qual van voler entrar sense estar-ne preparats, s'ha demostrat que provoca comportaments bipolars. M'explico.
Ja fa uns dies, en un post alertava del fet que els sociates pretenen donar lliçons d'esquerranisme a les cuperes, a veure si d'aquesta manera ensorren l'acord amb JxSí. I, el fet paradoxal és que semblen que se'n surten, tu!

Les nostres revolucionàries ja han votat contra JxSí, i a favor d'una moció sociata sobre el tema d'Aigües Ter Llobregat. Oli en un llum, tu. Ara els sociates ja saben quina és la baula feble. I a fe de Déu que no s'estaran de repetir la jugada tantes vegades com faci falta. 

No cal dir que, d'aquesta manera, buscaran l'afebliment del pacte independentista, amb la participació de la pròpia CUP, que, per enèsima vegada farà de tonto útil per a l'espanyolisme.

Jo és que la meva capacitat d'indignar-me, penso que s'ha esgotat. Però no la de maleir a aquelles que opten pel joc fàcil de matxacar a aquells que estan rebent les garrotades per totes bandes, moltes de les quals, no ho dubto, són merescudes. Però hauríem de fer per manera d'evitar que rebessin més que les estrictament necessàries. No fos cas que tot salti pels aires a major glòria dels nostres enemics triseculars (pel cap baix).

1 comentari:

  1. PERO ALGU ESPERAVA RES COHERENT D'AQUESTA COLLA DE TROSQUISTES EN REVOLTA PERMANENT?

    ResponElimina