dijous, 26 de maig del 2016

EL CNI ESTÀ GUANYANT LA PARTIDA

A aquesta alçada de la pel·lícula, a ningú no li pot estranyar que digui que el CNI està guanyant la partida. Ja portem tres nits d'avalots, i la cosa s'expandeix ara cap a Nou Barris, i si no m'equivoco també ho farà a Sants i a Sant Andreu. De manual. De manual de contrainsurgència. I si no m'equivoco, algú acabarà demanant la intervenció dels cascos blaus de la Policia Nacional i si m'apures, de la Guardia Civil. 

Aquí només hi ha una solució: desarticular el nucli de guerrilla urbana-CNI que s'ha enquistat a BCN, i que vol engegar tot el procés a dida. I per fer-ho, la Brimo no és l'instrument adient. Ho és la intel.ligència. Però és que és de manual. El que s'ha d'aconseguir és que aquests agents encaputxats que trenquen tot el que volen, per provocar terror i desestabilització, no arribin a les concentracions. Tenir-los controlats i desarticular-los de forma immediata. Ja sé que tot el que dic és elemental. 

La pregunta, per altra banda, és la més terrible: Hi ha voluntat de fer-ho? O hi ha ha algú que l'interessa que això que passa, passi?

Cal tenir clar que, de vegades, l'enemic et pot atacar per les dues bandes. I naturalment, el paper ben galdós de la suprema agent del CNI, que ocupa el govern local de Catalunya per la inutilitat dels partits independentistes. Està fent un mal terrible, demolidor.

Per acabar-ho d'adobar, els legionarios semblen que volen plantar cara. No si encara es trobaran en el mateix bàndol aquests nazis i els guerrillers urbans del CNI, ambdós juntets contra la força pública de la Generalitat.

Doncs, si el govern local de Barcelona no mou un dit, ha de ser la Generalitat qui ho faci. Una Catalunya lliure, ha de ser sinònim d'una Catalunya segura. 

President Puigdemont, doni un plaç màxim per restablir l'ordre. Actuï, si us plau, no podem deixar que això s'eternitzi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada