dissabte, 31 de desembre del 2016

ELS SERVEIS INFORMATIUS DE TVC FANS DE MADRID

Fins als ous dels serveis informatius de TVC. Jo no sé si és per les vacances, o per quina raó, però ja fa tres dies seguits, tres, que els informatius de TVC, a través de TV3 i el 324 que no deixen passar l'oportunitat de parlar de notícies locals de Madrid, sobretot relacionades amb les actuacions decretades per la batllessa megaxupiguai Carmena.

Però, això què és. És que Madrit és el centre del món mundial que ens hi hem de referir dia sí i dia també? TVC és una empresa podemita?
Per acabar-ho d'arreglar, només m'ha faltat veure, a quarts de nou, un titular del 324 que deia Dos presidents sense entesa, en referència a sengles missatges de Cap d'Any de Puigdemont i Rajoy... Entenc, doncs, que els serveis informatius de TVC practiquen l'equidistància entre ambdós presidents, oi? Fixeu-vos fins a quin límit arriba l'auto-odi que pateixen els pobles sotmesos, que pensen que els seus botxins són bona gent! És tan intolerable i fan venir tantes basques... Si a això afegim que la quota de tertulians espanyolistes a TV3 i al 324, ronda entre el 40 i el 50% i que en alguns programes la supera, mentre que a TVE, per no parlar de les privades, la corresponent quota de tertulians independentistes no arriba al 10%, si és que arriba al 5%, només podem concloure que el sobredimensionament mediàtica de l'espanyolisme és brutal i aclaparador. Per no parlar del cas de la premsa escrita, on La Vanguardia i El Periódico ja fa temps que són hooligans del CNI i de l'Operació Diàlogo...

Per sort, aquest desolador panorama mediàtica se supera amb la fermesa de la mobilització patriòtica de milers de catalans i catalanes, que ni estem cansats, ni defallirem. Perquè una cosa és el món virtual o digital, que té els seus avantatges. Però una altra, és la gent, al carrer, lluitant pel seu futur, en tots i cadascun dels pobles i ciutats de Catalunya. I enfront això, no hi ha mèdia espanyolista que valgui. Que s'apartin les criatures. Que s'apartin els Hernàndez i Carol, els Cuní, els Vidal-Folch, Bassets, les Barceló, Herèdies, Nierga, Griso, els Francino i Évole, de tot pelatge. Contra nosaltres no podreu. Sapigueu-ho i accepteu-ho!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada