dijous, 25 de maig del 2017

AQUEST DISSABTE, A L'AEROPORT!

Les llargues cues en els controls de passaports que hi ha aquests dies a l’Aeroport del Prat estan provocant una situació de caos i d’alt risc per a la seguretat nacional. Milers de persones en un recinte tancat i que és un dels principals objectius dels terroristes, és una situació d’alt risc que està provocada per la inoperància premeditada i irresponsable del govern espanyol.
Es tracta clarament d’un boicot aprofitant les competències que tenen de la instal·lació per tal de provocar tensió i continuar amb la guerra bruta contra el procés independentista.
Des de Reagrupament informarem els viatgers de la situació explicant-los que el govern espanyol boicoteja l’aeroport del Prat i n’impedeix el ple desplegament i que només amb la independència es podrà garantir un servei de qualitat i de primer nivell.
Durant el matí d’aquest dissabte, 27 de maig, es repartiran fulletons i fem una crida a tothom qui vulgui a participar-hi. El punt de trobada serà a les 11h. del matí a la sortida del metro del vestíbul de la Terminal 1.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada