dilluns, 18 de setembre del 2017

LA UNIVERSITAT I LA RECERCA PEL SÍ L'1 D'OCTUBRE

MANIFEST


"Nosaltres, professors, investigadors, tècnics i administratius, gestors de les universitats i centres de recerca, manifestem el nostre suport al referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre i la nostra voluntat de votar SÍ. La possibilitat de participar en la construcció d'un nou estat, l'estructura del quals ens permeti desenvolupar més satisfactòriament les nostres potencialitats individuals i col·lectives ens il·lusiona. L'alternativa, si hi renunciem, és continuar subordinant les nostres vides a l'arbitrarietat d'un estat que ens és majoritàriament hostil.

Volem contribuir que l'educació i la ciència, aquesta gran força transformadora de la humanitat, siguin fonamentals en la construcció del nou país. Volem que Catalunya se situï al costat de les nacions més avançades científicament i tecnològica, les quals, amb el seu esforç, contribueixen a fer del món -de tot el món- un lloc millor per a viure.

Demanem als nostres conciutadans que, per tal de construir un futur millor per a nosaltres, i per als nostres fills, ignorin les amenaces d'aquells que tenen com a únic argument l'ús irracional de la força, i el dia 1 votin Sí perquè Catalunya esdevingui una república independent."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada