diumenge, 20 d’octubre del 2019

LA FRUSTRACIÓ ESPANYOLA CAU DAMUNT DEL PRESIDENT TORRA

Els espanyols estan en una situació de crisi que no saben gestionar. L'enorme èxit de la mobilització del Poble Català, en clau republicana, com ho han demostrat l'ocupació de l'Aeroport del Prat, les Marxes de la Llibertat i la Vaga General, no les han païdes. Tampoc es poden empassar la decisió del jutge belga de deixar el President Puigdemont en llibertat després de la nova euro-ordre espanyola. Quina plantufada més gran! Brutal. Per acabar-ho de rematar, una setmana de protesta contra la sentència, al carrer que ha acabat amb dotzenes de ferits, detinguts, engarjolats, i amb una policia que no només no ha estat a l'alçada, si no que ha estat ben bé a punt de ser derrotada per milers de joves que han sortit al carrer sense por. 

I, no oblidem tampoc, l'escenari internacional, on Espanya, cada cop va perdent suports i creix la crítica a la seva violació dels drets humans, sent comparada amb la pròpia Turquia, amb múltiples ONGs i mitjans de comunicació de massa alertant de la deriva autoritària. 
Davant d'aquest escenari, qui ha rebut els cops de la frustració espanyola és qui tenen més a mà. Concretament, el President de la Generalitat, Quim Torra. Li tenen unes ganes terribles, el volen apartar. No suporten la seva fermesa, el seu desacomplexament, la seva lleialtat a la voluntat dels ciutadans catalans. De forma tranquil·la, però ferma, i molt especialment, la seva manca d'actuar com un polític qualsevol, i fer-ho com un intel·lectual. L'odien, l'insulten en els seus akelarres. Però ell aguanta. El volen de genolls i que com un torturat per la inquisició d'altres èpoques, pronunciï exactament les paraules que ells volen.

Però no. Ni ho ha fet, ni ho farà. Quanta més imposició, més resposta a favor de la Llibertat. Com ha de ser. 

Els traïdors treuen el morro
La fortalesa i la determinació del President Torra, també neguiteja a determinats politics catalans que no es veuen capaços d'estar a la seva alçada, i és per això, que també el consideren un destorb. Un obstacle.

Ens els darrers dies hem vist com dos alts càrrecs institucionals han començat a complotar contra ell, amb la connivència dels espanyols. Em refereixo, naturalment, a Roger Torrent i a Ada Colau, que volen acabar amb el procés d'independència i retornar a l'autonomisme. Per fer-ho compten amb la UGT i CC.OO. dos sindicats que boicotejaren la darrera Vaga General, i que són actors sistèmics del règim espanyol, i per aquest motiu, aferrissats contraris a la Independència. 

També d'altres conspiradors són en Pere Aragonès, en Joan Tardà i en Gabriel Rufian, tot i que algun d'ells ja han rebut mostres de rebuig per part de la base del moviment republicà. La gent n'està farta d'aquest manefles.

Suport al President Torra
Per això és tan important demostrar un suport tancat al President Torra, que és el mateix que donar suport al President Puigdemont. Cal un acte, una concentració en la seva defensa, que rebenti l'intent d'enderrocar-lo pel qual sospiren els espanyols.

Crido doncs, a mobilitzar-se de nou, per reforçar-lo i tallar les maniobres obscures i tenebroses que s'estan portant en aquests darrers dies. No podran amb ell. La seva dignitat i la seva lleialtat estan per damunt d'aquests personatges traïdors i covards.

President! Som amb vós i amb la República! Sempre endavant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada