dimarts, 21 de gener del 2020

LA TRAMPA ESPANYOLA

La trampa espanyola consisteix en simular una polarització extrema entre la "dreta" i l'"esquerra" espanyoles. Una polarització que és inexistent, però que es promociona per engalipar uns quants despistats, que davant l'extremisme espanyolista de la dreta, cauen com a passerells en els braços de la suposada esquerra espanyola. És una estratègia de calaix, que entra en acció quan l'independentisme creix molt i amenaça l'statu quo. Llavors, es desferma una ofensiva mediàtica, suposadament progressista, que pretén denunciar la dreta espanyola i presenta el PSOE com un partit raonable, davant la catalanofòbia sense control de la dreta. Però tot és una camama. La dreta i l'esquerra espanyoles pactaran sempre en el darrer moment. I tant que pactaran! De fet, penso que l'enemic més ferotge de Catalunya i la seva independència, és el PSOE i els seus acòlits a Catalunya. Ni PPs, ni C's, ni Vox, que no es mengen un pèsol a casa nostra. En canvi, sí que ho fan els sociates, tot i que molt lluny dels seus anys olímpics.

El sorprenent és que alguns hi caiguin, de bona fe. I aquí la responsabilitat la tenen els mitjans de comunicació de masses, que juguen aquest joc. Començant per TV3, cal dir-ho.

També cal afegir el paper que històricament han fet els comunistes de manual: PSUC, Iniciativa, En Comú Podem, Comissions Obreres, tots aquest elementus, treballen a sou dels sociates, fan la feina bruta que aquests no poden fer, per no allunyar-se de la centralitat del país. Allà on no arriben els sociates, ho fan ells, i d'aquesta manera s'emporten una mica de visibilitat política i de menjadores. El seu extremisme és de cara a la galeria, però en darrer terme, sempre seguiran la veu del seu amo sociata. També de manual. La ideologia anti-feixista que propugnen i que deriva de la mentalitat de front-populista, està pensada per aturar l'estratègia del front patriòtic, és a dir, de la transversalitat independentista, a la qual volen aturar de totes totes.

No us heu de deixar entabanar pel discurset radical espanyolista. Mai no donarà lloc a una veritable revolució. L'única revolució possible és la independentista, i als fet dels darrers anys i mesos em remeto. Qui som reprimits, engarjolats, humiliats som els independentistes, no els que volen un Espanya més forta i cohesionada, com diuen Sànchez i Iglesias. Tinguem-ho clar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada