diumenge, 5 de gener del 2020

NOTA DE PREMSA DE REAGRUPAMENT INDEPENDENTISTA (3.1.2020)


Reagrupament Independentista (RCAT) es felicita per la suspensió, per part de les autoritats judicials belgues, de l’euroordre llançada per la justícia espanyola, contra el President Carles Puigdemont i el conseller Toni Comín. Constitueix una nova i enorme victòria en el front internacional de la República Catalana, com així es demostra per l’enorme impacte mediàtic internacional i, de lluny, la notícia més rellevant d’aquest dijous passat.
Políticament, aquesta decisió esparvera el govern i partits espanyols que el que més temen és un retorn en olor de multitud del President Puigdemont a Catalunya, amb l’aval de les institucions europees. Per això, en les darreres hores s’han accentuat les conspiracions espanyolistes per evitar-lo. Lamentablement, un partit soi-disant independentista, està participant en aquestes trames. Un partit que ha fet tot el possible per evitar la investidura de Puigdemont en els darrers mesos i que, per contra, s’ha mostrat obertament favorable a la investidura de Pedro Sánchez al capdavant del govern espanyol.

RCAT fa una crida a donar el suport més ampli possible als Presidents Puigdemont i Torra i a formar un ampli front polític que aprofiti l’onada victoriosa en el context internacional per acabar de realitzar la independència proclamada el 27 d’octubre del 2017.

Barcelona, 3 de gener del 2020

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada