dijous, 21 de març del 2013

ESPANYA CONTRA ELS DRETS HUMANS

La notícia que Espanya retallaria les transferències per fer trasplantaments a Catalunya ha corregut, naturalment, com la pólvora. Una prova més que la guerra psicològica desplegada pels espanyols no s'atura.


Aquest cop, però, des de Catalunya, s´ha donat una resposta contundent. Bé, de fet, des de Brussel.les. Ha estat l'eurodiputat Ramon Tremosa que ha portat el tema a l'eurocambra, afirmant que aquest comportament de Madrid atempta contra les bases més íntimes del projecte europeu.

Un 10 per en Tremosa, és així com cal reaccionar. A tota agressió espanyola, anar a Europa, al Món i denunciar el capteniment fatxenda i feixistitzant dels espanyols. No podem esperar res dels demòcrates espanyols -massa condicionants per un entorn asfixiant de catalanofòbia-   i molt menys de les insititucions judicials i polítiques espanyoles. La lluita s'ha de portar a fora, a l´hora que a Catalunya endins hem d'acumular forces, perquè tothom és necessari. Cap suport és sobrer. Els volem tots i els volem ara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada