dimecres, 2 de desembre del 2015

L'OPERACIÓ VIRREI QUE ES PREPARA

El fet que el desitjat i ja enyorat, David Fernàndez, sense cap mena de dubte, s'hagi inspirat en la meva proposta de vot de la CUP al President Mas, que he penjat tot just fa unes poques hores, en el post anterior, m'ha animat a escriure un altre post que em rondava pel cap els darrers dies.
Es tracta de la que anomeno Operació Virrei, i que consisteix, essencialment, en el fet que molt probablement, en el proper govern espanyol, sobretot si és del PP, però també podria passar amb el PSOE, hi participarà com a Ministre plenipotenciari pels afers catalans en J.A. Duran i Lleida. Serà com a Catalan lieutenant, copiant al model canadenc, on sempre hi ha un ministre que és el referent pels afers quebequesos (el Quebec lieutenant, doncs). D'aquesta manera s'intentaran matar diversos ocells d'un sol tret.

En primer lloc, es llançarà una xarxa de salvació a l'interessat, perquè és evident que el seu xiringuito no traurà cap diputat, Llavors, en tant que ministre independent, Duran podrà continuar fent la viu-viu, i fins i tot tornar al Palace, a la seva suite estimada.
En segon lloc, la seva funció serà anul.lar políticament el President de la Generalitat, l'Artur Mas, per suposat, assumint el lideratge de Catalunya, i repartint inversions, subvencions, a tort i a dret, i creant doncs una xarxa d'interès per a la qual comptarà amb el suport entusiasta de tots els Fomentos, Circulos, Vanguardias, El Periódico, etc.

En tercer lloc, la seva especialitat, esdevenir el gestor dels interessos econòmics catalans a Madrid, amb els contactes amb els Ibex 35, i tots els poders fàctics madrilenys.

I, en quart lloc, esdevenir el referent del Bloc del No a la Independència, en els propers 18 o 16 mesos que queden abans de la seva declaració formal. Rere seu, naturalment, tots els partits del búnquer, la brunete mediàtica, i la xarxa corrupta d'entitats espanyolistes de tot pelatge.
En definitiva, Duran es pensa que pot capgirar la truita i esdevenir l'únic representant de Catalunya. D'una Catalunya submissa i sotmesa a Espanya, com la volia el seu referent, en Samaranch, a les darreries dels setanta,

Però no se n'adona que la Cataluña del 1939, ja no existeix, i no tornarà mai més. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada